Oakley szemüvegek a sportos dízájn kedvelőinek

Oakley szemüvegek, avagy a sportos divat

Amikor Jim Jardan megalkotta az Oakley szemüvegeket az volt az első és mindmáig vezérgondolata, hogy két alap pilléren nyugodjon a márkája, mégpedig a ”funkcionalitás és tökéletes megjelenés” Jim Jardan 1975-ben keltette életre a másig rendkívül népszerű Oakley márkát . Az Oakley tulajdonképpen ezóta töretlenül, minden sportág sportolóinak kiemelkedő védelmet nyújt a legkiválóbb teljesítmény elérése érdekében. Az Oakleynál a tökéletes sportos dizájnja a legmagasabb minőséggel és a maximális kényelemmel párosul. Érdemes tudni, hogy az eredeti Oakley szemüvegeket a kissé futurisztikus dizájn és a száron fellelhető “O” logó jellemzi.

Úgy gondolom fontos megemlíteni, hogy a szörfösök, autóversenyzők, snowboardosok és más sportágak versenyzői részére gyártott napszemüvegek illetve sportszemüvegek mellett az Oakley dioptriás szemüvegeket is kínál. A sportos dizájn által inspirált Oakley dioptriás szemüvegek is az Oakley márkára jellemző kifejezetten sportos dizájnúak. Az Oakley kínálata rendkívül széles választékkal rendelkezik, így mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő színű keretet vagy esetleg formát. Itt mindenki megtalálja a legkedvezőbb alternatívát, akár az egyszerű, vékony keret vagy inkább a feltűnő, színes dizájnt kedveli. Én személy szerint minden szemüvegemet az eOptika weboldaláról szoktam rendelni, így most is ehhez a weboldalhoz fordultam, amikor egy Oakley szemüvegre kívántam beruházni.

Az Oakley szemüvegekről avagy az eOptikáról

 Az E-optika egy alapvetően könnyen használható, online térben levő optikai kereskedelem, mely egészen lenyűgözően hatalmas kínálattal rendelkezik, mind szemüvegre mind kontaktlencsére, mind napszemüvegekre specializálva. Tulajdonképpen mindenféle, fajta ízlés és igény szerinti szemüveg megtalálható itt amilyen csak létezik. Az egészen márkás, alapvetően drága szemüvegektől kezdve a teljesen alapkategóriás típusokig, amit csak el tudunk képzelni. Elsősorban az online katalógusból érdemes tájékozódni, hiszen a kínálat teljessége kizárólag ott található meg, mivel az üzletben csakis korlátozott mennyiségű termék található. Amennyiben az online rendelést választjuk, és nem igénylünk sem szemvizsgálatot sem hasonló szolgáltatásokat akkor kérheti akár házhoz rendelésre is a megvásárolt árut. Maga az online rendelés maximálisan egyéni igényekre szabható, és ha a termék mégsem lenne a megfelelő 30 napon belül, minden probléma nélkül vissza váltható. De amennyiben valaki mégsem igazán bízik meg az online rendelésben, keresse fel az üzletüket, amely a Teréz körút 50 szám alatt található, itt kérhet a kedves érdeklődő szemvizsgálatot, vagy akár személyre szabott tanácsadást is, illetve több típusú szemüveget is van lehetősége felpróbálni, hogy majd az ő hozzá leginkább illő típust tudja megvásárolni. Bár személye s véleményem szerint sokkalta hatékonyabb és gyorsabb az online rendelés. Továbbá megint csak hatalmas előnye az eOptikának, hogy 120 százalékos ár- garanciát vállalnak a termékeikért, ami annyit jelent, hogy ha az adott terméket valahol olcsóbban találnánk meg, mint az eOptikában a különbözet 120 százalékát vissza fizetik, ami azért jelentős biztosíték arra, hogy valóban nem fogunk találni olcsóbban sehol olyan jellegű szemüveget, mint amelyet ők forgalmaznak. Mindemellett biztosítják, a termék maximális eredetiségét, és a lehető legjobb áron való elérését. A cég fő célja, hogy a vásárlók maradéktalanul elégedettek legyenek és sokkal gyorsabban és olcsóbban tudjanak hozzá jutni a megvásárolt termékekhez, mint a konkurens cégeknél. Én személy szerint minden márkás szemüvegemet az adott optikánál vásárlom, így az Oakley szemüvegem kiválasztásakor is erre esett azonnal a választásom, hiszen az eOptika arculatán belül, számos Oakley szemüveget találtam, nagyon kedvező áron.

Oakley szemüveg rendelése online

Mint már a fentiekben is említettem lehetőség van az online vásárlásra a házhoz szállítás lehetőségére is, illetve a különböző posta pontokra való rendelésre, amennyiben nem megoldható az, hogy a szállítás időpontjában otthon tartózkodjunk sokkalta jobb opció, mint hogy egy egész nap szabadságot vegyünk ki csak azért, hogy a postást várjuk. Továbbá írtam a 120 százalékos garanciáról illetve a kiválóan használható webkatalógusról is. Egyébiránt van lehetőség az irodájukban látás vizsgálatra és a kapott eredmény alapján egyéni lencse megtervezésére is, magához a szemvizsgálathoz kétségkívül a legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésükre. Én személy szerint kizárólag a házhoz szállítás lehetőségét vettem igénybe az eOptika szolgáltatásain keresztül, mikor az Oakley szemüveg rendelésére adtam a fejem.

Az Oakley szemüveggel nem lehet mellélőni

Az Oakley-hoz hasonló márkák előnye, hogy igényes termékekkel állnak elő, és a szolid elegancia valójában sosem megy ki a divatból. Ellentétben az évről évre változó divathullámokkal, egy elegáns fazon nem a szezonhoz, hanem hozzánk, a stílusunkhoz igazodik. Éppen ezért nem is képes kimenni a divatból, vagy elavulni, és biztosak lehetünk benne, hogy évekig hordhatjuk. A minőség tehát indokolt, hiszen időtálló a dizájn, miért ne legyen időtálló a külleme is? Ezért éri meg az Oakley szemüvegbe beruházni.