Budapest fotóstúdiói: a G3 fotóstúdió

A G3 fotóstúdió tárt karokkal vár

Sokszor gondolunk a fotóstúdióra úgy, mint ahol a divatmodellek és a reklámszakemberek fél életüket együtt töltik el. Persze van ebben igazság, de nem csak az ő kedvükért és a művész lelkületű fotósok önmegvalósításáért léteznek olyan kiváló stúdiók, mint a G3 fotóstúdió Budapesten. A mi kedvünkért is. Ezalatt pedig értem azt, akinek nem szakmája feltétlenül a reklám, a divat, a fotózás, vagy a média. Mi is akarhatunk jó képet magunkról!

Ennek több tökéletesen természetes apropója van, a G3 fotóstúdió is ajánl helyszínt ilyen szolgáltatásokhoz. Sőt, ha akarjuk, fotóst is, de ne szaladjunk előre. Szóval, jön a Karácsony, miért ne tarthatnánk tematikus fotózást az ünnepek alkalmából? Kisbabákról, kismamákról, a szaporodó családról is szívesen örökítünk meg pillanatokat. De ehhez bármilyen alkalom megfelel, legyen az szülinap, találkozás rég nem látott barátokkal, családi összejövetel! Nem kell rögtön eljegyzésnek történnie egy jó fotóért.

Emellett vannak azok az alkalmak, amikor hasznossága miatt van szükségünk a képekre. a G3 fotóstúdió műtermeiben is gyakran zajlik portréfotózás, hiszen vállalkozóknak, cégvezetőknek szükségük van vállalható képekre. Kell az önéletrajzba, honlaphoz, aláírásba, névjegykártyára akár. Nem csak jó minőségben nyomtatott, de jó minőségben készült, jól beállított képekre van szükség, ez pedig egy műteremben valósítható meg leginkább.

Miben más tehát a G3 fotóstúdió?

Egyrészt nagyon jó helyen van. Központi helyen, a G3 fotóstúdió Budapest szívében, de mégsem túl forgalmas utcájában fekszik. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, hiszen az Andrássy utat keresztezi az utcája, csak pár saroknyira a Hősök terétől. Könnyen megtalálható, tömegközlekedéssel gyerekjáték odajutni és mivel nem a forgalmas turistalátványosságoknál fekszik, csak azok közelében, ezért még parkolni is lehet. Ez pedig amúgy sem haszontalan egy stúdió esetében, hiszen gyakran előfordul, hogy valaki kellékekkel érkezik. Képzeljük csak el, ahogy a G3 fotóstúdió elé begördül egy furgon, amiről másfél méteres állványokat, lámpákat, ruhákat, kiegészítőket pakolnak le. Pedig ez nem is olyan valószerűtlen, egy reklám forgatásnál mondhatni alap.

A G3 fotóstúdió emellett rendelkezik külön öltözővel és egy térrel, ahol pihenni, lazítani tudunk. Ez szintén nem elhanyagolandó egy hosszas fotózás alkalmával. Ugyanis amikor többen szerepelnek a képeken, és alkalmaztunk sminkest, fodrászt, ne adj Isten még sztájlisztot is, akkor már ahhoz négy embernek kell egy légtérben lennie, hogy az első alanyt felkészítsük egy képre. Ők mindeközben nem lehetnek „útban” magához a fotózáshoz, hovatovább teljesen más fényviszonyokra van szükségük. Hogy egymás köreit ne zavarják, egy ilyen munkához feltétlenül szükség van külön öltöztető fülkére, arról nem is beszélve, amikor egyszerre több fotóalanyt kell felkészíteni.

Miben segít a G3 fotóstúdió?

A fotózás nem csak annyiból áll, hogy egy fotós meg a fényképek tárgya egy időben megjelennek a műteremben. Bár már ez önmagában elég sok szervezést igényel. A legjobb fotóstúdió műtermek örömmel biztosítanak számunkra fotóst, ha igényünk van rá, és a fotózás menetéhez feltétlenül hozzátartozik egy személyes megbeszélés is. Nagyon ritka az, hogy nem szakmabeli megrendelőkkel ettől eltekintenénk. Miért is? Annál az egyszerű oknál fogva, hogy a lelki ráhangolódásnak is van egy folyamata, ami szintén hozzátartozik a fotózáshoz. Ezt a G3 fotóstúdió kellemes hangulata is elősegíti, hiszen már a fotózás előtt is alkalmunk van egy bögre kávét elkölteni, megismerkedni, ráhangolódni az eseményre. De ugyanezt szolgálja a G3 fotóstúdió minden fotósa is. Nem minden szakmabeli fektet hangsúlyt erre az elemre, pedig, aki nem csak képzett modellekkel dolgozik, az jogtalanul várja el, hogy a kuncsaftjai folyamatosan profin és felszabadultan mozogjanak a kamera előtt. Ebben semmi ciki nincs, nem véletlenül külön szakma a modellkedés, amire készülni kell.

Mikor érdemes a G3 fotóstúdióba menni?

Gyakorlatilag bármikor, bármilyen alkalomból igénybe vehető a stúdió szolgáltatása, de természetesen van pár alkalom, ami gyakoribb. Szülinapok, neves események – esküvők, babavárás, eljegyzések – mindig érdemesek a megörökítésre és valójában igen szórakoztató programot is nyújtanak. Karácsony előtt is népszerű a G3 fotóstúdió, ilyenkor a különféle tematikus díszletek, kiegészítők igencsak kapósak, érdemes minél előbb lefoglalni a műtermet. De ugyanígy jó alkalom a céges események, portfóliók növelése is egy-egy fotósorozat megrendelésére. Kellhet profi kép a vállalkozás honlapjára, kellhet az önéletrajzunkba pár portrékép, de az i s lehet, hogy a cég egy neves eseményét ünnepelvén készítünk marketing anyagot, amihez erre van szükség.

G3 fotóstúdió és a greenbox

A modern technológiák közül kiemelkedik egy, ami már igen régóta ismert a szakmában: a greenbox. Annyi mindenesetre közszájon is könnyedén forog, hogy ez az a zöld háttér, amit bármilyen más háttérre át tudnak varázsolni. Persze ez ennél jóval bonyolultabb és megvan a maga technikája, mindenesetre kellő teret és megfelelő zöld hátteret akár képek, akár videók forgatásához a G3 fotóstúdió is biztosítani tud.